Selecteer een pagina

Over T-OFF Yoga

 T-OFF Yoga is opgericht door Maroeska 
met als doel jou te motiveren om soms even offline te gaan
zodat je na een les er weer 100% tegenaan kan!

 

Over

Maroeska Bakker

Allereerst zal ik mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Maroeska Bakker, en ik woon in Warmond.  Ik ben een echt ondernemend type en ik heb een enorme passie voor het organiseren (fixen) van uiteenlopende creatieve projecten. Ik was(ben) zo gedreven dat ik mijzelf soms voorbij liep.  Dit uitte zich 5 jaar geleden doordat mijn lichaam begon tegen te werken met allemaal rare klachten. Ik voelde dat er iets moest veranderen, maar ik wist nog niet hoe en wat. Ik ben mijzelf gaan richten op yoga. Naast het volgen van lessen begon ik ook met een opleiding tot yoga docent (200u). Dit was een eyeopener want ik leerde voor het eerst echt naar mijn lichaam te luisteren. Dit bracht mij op het idee van T-OFF Yoga. Mensen motiveren en inspireren dat ze er mogen zijn en meer voor zichzelf mogen kiezen. Het is heel tof om even offline te gaan zodat je kunt luisteren naar je eigen lichaam en de stress die je ervaart. Vervolgens kun je vanuit deze rust er weer 100% tegenaan. Welke stap ga jij zetten? Neem alles niet te serieus en vergeet niet te doen wat jij leuk vindt!

200u YOGA Teacher opleiding – Mei 2020, Yogaroom Leiden
50u Master your Teacher skills – okt. 2020, De Nieuwe Yogaschool Amsterdam

T-OFF Yoga geeft lessen in Hatha, Yin, Yin Yang, Vinyasa, Slow flow en Power yoga!

Uhhh… yoga?

Wat is yoga?

Yoga is een breed begrip! 🙂 Veel mensen denken dat yoga zich vooral beperkt tot fysieke oefeningen om leniger te worden. Yoga is inderdaad een beoefening van yoga houdingen (asanas),  maar bevat ook ademhalingstechnieken, meditatie oefeningen  en filosofie. Regelmatig yoga doen maakt je ‘mind’ rustig en brengt je weer in contact met je lichaam en zo ervaar je de zelfhelende kracht van jouw lichaam en mind.  

Wist je dat yoga jouw lichaamshouding verbetert? Yoga maakt je bewust van jouw lichaam, het versterkt je spieren, maakt je leniger en stimuleert de bloedsomloop.

Wist je dat yoga zorg voor stress vermindering? Door de ontspanningsoefeningen komt er minder van het stresshormoon cortisol in het lichaam vrij.

Wist je dat yoga helpt bij een gezonde levensstijl? Yoga zorgt voor een lagere bloedruk, een verbeterde spijsvertering en verhoogd immuunsysteem.

Wist je dat yoga zorgt voor meer energie? Yoga daagt jouw lichaam uit en zorgt voor een betere conditie.

Wist je dat yoga zorgt voor jouw mind? Yoga kan helpen tegen angsten, vermoeidheid en slapeloosheid.

Wist je dat yoga zorgt voor meer focus? Het helpt je te focussen op het hier en nu en zorgt op een meditatieve manier voor innerlijke rust. Daardoor heb je meer concentratievermogen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar T-OFF yoga? Bekijk dan snel alle mogelijkheden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!