Selecteer een pagina

Bekijk de yoga pakketten

T-OFF Yoga komt langs op de werkvloer, in de klas, LIVE of in de studio.

Yoga pakketten

Yoga op de werkvloer

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR)? Meer informatie: klik hier

Vooraf een werkdag, tijdens een pauze of na een drukke dag komt T-OFF Yoga graag langs op locatie. T-OFF Yoga regelt alles, denk aan yogamatten, benodigde accessoires, persoonlijke begeleiding en zelfs een gezond ontbijt of lunch als dat gewenst is. T-OFF Yoga verzorgt toegankelijke en laagdrempelige oefeningen. Lessen kunnen gewoon plaats vinden in  een open ruimte of vergaderruimte.

Vraag meer informatie en geef aan welke optie uw voorkeur heeft. Uiteraard kunnen we samen een speciaal pakket vormgeven.

1. Yogales  €65

2. Yogales incl. ontbijt €65 +€12,50 p.p.

3. Yogales incl. lunch €65 +€15,- p.p.

Optie: elke werkdag

Yoga op locatie

Het is ook mogelijk om T-OFF Yoga in te zetten als teamuitje, voor een groep vriendinnen of misschien wel voor een leuk familie uitje. T-OFF Yoga regelt alles van A tot Z. De yogales, eventueel een unieke locatie en de attributen. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op en ontvang een op maat gemaakte offerte!

In overleg

Yoga op school

Vooraf een schooldag, tijdens een pauze, als sportles of aan het einde van een schooldag komt T-OFF Yoga graag langs op school. T-OFF Yoga regelt alles, benodigde accessoires en persoonlijke begeleiding. In overleg met de leerkracht stelt T-OFF Yoga een speciale les samen. Uiteindelijk ontvangen alle kinderen een ‘Ik ben T-OFF’ oorkonde. 

Vraag meer informatie en geef aan welke optie uw voorkeur heeft. Uiteraard kunnen we samen een speciaal pakket vormgeven.

1. Yogales – 1 uur €55

2. Yogales – 45 min. €45

Optie: elke werkdag

Online LIVE yoga

Lukt een offline moment niet? Geen probleem! T-OFF yoga werkt ook met livestreaming en brengt zo yoga bij iedereen. Voor meer informatie en de mogelijkheden, mail gerust! 

1. Yogales LIVE – 1 uur €35

2. Yogales LIVE – 30 min. €17,50

Optie: elke werkdag

T-OFF Yoga werkt ook graag samen met verschillende sport- en/of yogastudio’s.

Nieuwsgierig? Neem contact op en laten we snel eens kennismaken. 🙂

Op de hoogte blijven?

Word een T-OFF vriend en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Door je aan te melden als vriend van T-OFF ontvang je maandelijks een nieuwsbrief. Je blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, leuke evenementen en mooie verhalen.